top of page

Літератори відзначили 5-річчя з дня заснування Сумського відділення МСПУ


6 травня в Центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка відбулося урочисте засідання літераторів Сумщини під девізом "Визнання в любові".

Керівник Сумського відділення спілки письменників Микола Ремньов підвів підсумки роботи організації за 5 років і поділився спогадами про її становлення.

Поетеса Богдана Гусак провела слайд-презентацію літературно-художнього клубу "Грань", що діє при Сумському відділенні МСПУ.

З поздоровленнями виступили директор будинку-музею ім. А.П. Чехова в м. Суми Віктор Комарів, завідувач відділом абонемента бібліотеки ім. Т.Г. Шевченко Антоніна Колієнко, керівник клубу "Грань" Віталій Меланич, автор, недавно виданого роману "Хірург від Бога" Ольга Воробйова, письменники і поети Валентина Кривенчук і Микола Балабан, а також дружина письменника Олексія Усенка - Тамара Костянтинівна.

Були зачитані поздоровлення від центрального керівництва МСПУ і Харківської організації Всеукраїнського творчого союзу Конгресу літераторів України.

Музичні поздоровлення пролунали у виконанні Анатолія Пастушенка (вокал, гітара, саксофон) і Юрія Добровольского (вокал, гітара).

Джерело: Бібліо Сумка

Фото: Facebook Віталій Меланич

Соціальні мережі
bottom of page