top of page

В Сумах видали збірку нарисів про провідних міських лікарів


Суми видавничий будинок Еллада видавництво издательство

В Сумах вийшла друком книга "Сумчанин: серцем живу", що представляє низку публіцистичних портретів працівників сфери охорони здоров’я міста. Видання побачило світ у “Видавничому будинку “Еллада”, за підтримки Сумської міської ради.

Ця книга є продовженням інформаційного проекту Сумської міської ради “Я сумчанин”, друга збірка нарисів про земляків, які самовіддано трудяться на благо громади рідного міста. У виданні представлено десять нарисів про медичних працівників, фундаторів основних напрямів у галузі охорони здоров’я міста Суми та Сумської області.

До уваги читачів - розповіді про етапи професійного зростання та самовіддану працю провідних сумських лікарів, досвідчених, кращих фахівців міських та обласних медичних закладів, їхні визначні успіхи, досягнення і здобутки в лікувальній справі, а також проблемні питання, пов’язані з наданням медичних послуг та реформуванням галузі охорони здоров’я.

Книга адресована широкому колу читачів, зокрема й тих, хто здобуває медичний фах та прагне лікувати впродовж життя.

Нагадаємо, перша книга "Збірка нарисів про сумчан" в рамках інформаційного проекту "Я - сумчанин" вийшла у "Видавничому будинку "Еллада" наприкінці 2017 року. До книги увійшли 14 ілюстрованих нарисів - чудових проникливих історій про людей, розказаних сумськими журналістами і авторами. Героями нарисів стали: освітяни, лікар, музикант, волонтери, підприємець, дитяча письменниця, громадські активісти, військовий капеллан, поліцейський і прикордонник - учасники АТО. Всі вони - сумчани, які нині живуть у рідному місті, або яких доля нерозривно пов’язала із Сумами.

Соціальні мережі
bottom of page